Pro Evolution Soccer 2013
(style Soccer)
   

Este acea perioadă a anului în care atât Konami cât şi EA Sports lansează câte un joc de fotbal. Pro Evolution Soccer 2013, cel mai nou joc din seria PES (pe care mulţi o recomandă ca fiind singura serie de simulatoare fidele de fotbal) intră în competiţie cu FIFA 13 - joc aparţinând unei francize consacrate ce nu are nevoie de prezentări. Cine va câştiga derby-ul? Ei bine, depinde de preferinţele fiecăruia. Astăzi vom vorbi despre Pro Evolution Soccer 2013.

Trebuie să fie înţeles faptul că jucătorul care stăpâneşte bine mişcările învăţate în Performance Training are unavantaj uriaş în faţa celui care nu are răbdare să înveţe lucruri noi. Mai mult decât atât, noile comenzi învăţate în acest mod de training sunt doar vârful aisbergului. Şi mai multe comenzi pot fi aflate în timpul meciurilor, prin accesarea secţiunii Command List. Pro Evolution Soccer 2013 este un joc al răbdării.

Grafica jocului este similară cu cea a ediţiilor anterioare, animaţiile jucătorilor sunt ceva mai multe şi foarte bine realizate, mai ales în momentul căzăturilor. Fizica mingii este impecabilă şi îi conferă acesteia un realism desăvârşit.

Cerinte de sistem:
OS: Windows Vista
Processor: 2 GHz
Video Card: Video card ATI X1200 or Nvidia 6300 display adapter with 256 MB
Hard Disk Space: 8 GB
Memory (RAM): 1 GB

 

Ai ceva de spus despre acest joc?
Dacă nu vrei să-și apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța "Post to Facebook".