Mass Effect 3
(style Shooter)
   

După toată nebunia mediatică creată în jurul acestui joc, toată lumea se aştepta să fie cu adevărat capodopera promisă, că reputaţia de RPG-işti a Bioware va crea un final memorabil pentru saga comandantului Shepard, începută în 2007. Cinci ani şi trei jocuri mai târziu, Mass Effect 3 a coborât de la RPG la un joc de acţiune cu ceva abilităţi aruncate pe ici pe colo şi un sfârşit care a aruncat în aer toată comunitatea.

Recomandabil este să fi jucat cele două titluri anterioare, în care căpitanul Shepard salvează galaxia sa ficţională de ameninţarea unei rase sintetice, Reapers, al cărei scop este să distrugă orice urmă de viaţă organică. Shepard, retras din militărie, e nevoit(ă) să revină în acţiune pentru că Pământul este atacat şi Reaperii au apărut mult mai repede decât ar fi avut timp galaxia să se pregătească.

Din echipa veche revin MordinGarrusTaliMiranda şi Jacob, alături de care defilează noi NPC-uri - muşchiulosul (dar sensibil) James VegaThane şi, dacă ai şi DLC-ul From Ashes, Prothean-ul Tavik, singurul supravieţuitor al unei rase antice, distrusă de Reaperi (dar care era foarte aproape de a reuşi să scape). Ai de ales între trei moduri de joc - ActionRPG şi Story, primul cu accent pe lupte şi fără bătăi de cap decizionale; al doilea este modul tradiţional, cu balans între bătălii şi decizii, iar ultimul cu accent pe poveste şi toată gama de secvenţe cinematice.

Cerinte de sistem:
OS: Windows Vista
Processor: 2 GHz
Video Card: Video card ATI X1800 or Nvidia 7900 display adapter with 256 MB
Hard Disk Space: 15 GB
Memory (RAM): 2 GB

 

Ai ceva de spus despre acest joc?
Dacă nu vrei să-și apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța "Post to Facebook".