Lost Planet 2
(style Shooter)
   

Lost Planet 2 are loc la 10 ani dupa evenimentele din jocul original si lumea s-a schimbat dramatic. Gheata a inceput sa se topeasca lasand loc junglelor si altor medii periculoase. Vei avea ocazia de a-ti construi propriul pirat al zapezii in lupta ta pentru a cuceri E. D. N. III. Vei avea o experienta cu adevarat unica si interactiva in timp ce iei parte la diverse misiuni.

Intre timp gheata s-a topit, si a dat nastere unor peisaje desertice, ce alterneaza cu jungle greu traversabile. Si avem de infruntat tot felul de creaturi autohtone, pe langa soldatii numeroaselor tabere inamice. Campania singleplayer este episodica, si ne lasa sa ne luptam pentru fiecare dintre aceste factiuni. Insa obiectivele sunt destul de repetitive, iar povestea nu este un atuu al jocului.

Si pentru ca mai toate misiunile sunt realizate in echipa, este recomandat sa jucam in mod cooperativ, AI-ul aliatilor lasand mult de dorit. Si pentru a creste dinamismul si a ne atrage mai mult, avem parte si de o multime de pasaje in care controlam variate echipamente de razboi, terestre sau aeriene. Grafica din  Lost Planet 2 este bine realizata mai ales creaturile extraterestre si unitatile de lupta impresionand. Totul gratie motorului MT Framework 2.0.

Cerinte de sistem:
OS: Windows Vista
Processor: 2 GHz
Video Card: Video card ATI Radeon 2400 or Nvidia 7800 display adapter with 256 MB
Hard Disk Space: 13 GB
Memory (RAM): 2 GB

 

Ai ceva de spus despre acest joc?
Dacă nu vrei să-și apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța "Post to Facebook".