Cozonac Dina
> Click aici pentru mai multe rețete <

   

Ingrediente

Avem nevoie de: 3 căni făină, 5 gălbenușuri, 2 batoane de unt (200 grame), coajă de la lămâie.

Preparare

O cană lapte călduț, 4 linguri zahăr și 2 lingurițe rase de drojdie se pun la dospit 10 minute, se amestecă cu restul și se frământă până se dezlipește de pe vas (circa 10 minute). Se împarte în 4 bucați și se întinde foi subțiri. Se fac 4 foi subțiri.

Umplutura.. ce doriți. Eu le-am umplut 2 cu rahat, ciocolată albă și neagră, și cu 3 albușe bătute spumă cu zahăr+cacao și rom.

*Timp Preparare: 1 oră și 30 minute.

Poftă bună!!
Prezentarea Rețetei (Galerie-Foto)


Ai ceva de spus despre această rețetă?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța"Post to Facebook".