Bulbi de flori Butași fructe semințe legume
- Natură -

 

Joi, 3 Septembrie 2020

   

Bulbi de flori Butași fructe semințe legume

Ofer spre vânzare bulbi de flori peste 30 soiuri; lalele, zambile, narcise, frezii, gladiole, ghiocei, crini, iris, dalia, bujori, tuberoze, lăcrămioare, brândușe și multe altele.
Butași fructiferi; zmeur, coacăz, viță de vie, afini. Trandafir, iasomie, liliac și alte plante ornamentale.
Semințe de legume fructe și flori, peste 100 soiuri.
Ghivece flori și cu agățătoare.

Bulbi de flori

Lalele - sunt printre cele mai apreciate flori de Primăvară, acestea pot crește în înălțime 40-60 cm, o varietate mare de culori și combinații de culori, 20 feluri.
Bulbii sunt românești, direct de la producători din Constanța, Sibiu, Ilfov, Arad, Bucovina.
După prima înflorire vor mai apărea cel puțin încă 2 3 bulbi care aceștia vor înflori anul următor.
Plantarea bulbilor se face la 12 cm adancime si 15 cm distanță între ei.

Zambile - sunt printre cele mai căutate flori datorită parfumului lor cuceritor. Cresc în înălțime peste 30 cm, se pot planta în grădină și în ghiveci. Dimensiunile de plantare sunt ca și în cazul lalelelor, 12 cm adâncime și 15 cm distanță între ei. Dispun de 8 culori diferite.
Denumirea lor vine din grecescul Hyakinthos, însemnând piatră prețioasă, giuvaer.

Narcise - sunt flori apreciate datorită frumuseții lor dar și parfumului încântător, în special cele albe. Pot crește câte 2-3 flori pe o singură tulpină. Am 4 soiuri disponibile. Acestea se pot planta în grădină și în ghiveci. Adâncimea și distanța se aplică la fel ca în cazul bulbilor de lalele și zambile.

Frezii - pot crește câte 5-7 flori pe o singură tulpină, florile sunt duble și plăcut parfumate. Pot atinge înălțimea de 50 cm, se plantează la adâncimea de 5 cm, disntanța dintre bulbi fiind de 10 cm. Dispun de 5 culori.

Gladiole - minunății de vara apreciate datorită frumuseții florilor care cresc pe o tulpină câte 10-15 flori. Sunt mai mult plante decorative, dar sunt și gladiole de "tip crin" care au un miros plăcut. 10 culori disponibile. Acestea se plantează la adâncimea de 10 cm și distanța între bulbi de 15 cm.

Begonia - aceste flori sunt mai mult folosite pentru plantarea în ghiveci. Pot crește câte 2-3 flori pe o tulpină. Dispun de 7 varietăți de culori și curgătoare care dau un aspect aparte în ghivecele suspendate pe lângă casă, pergole sau terase.

Ghiocei - denumiți vestitorii Primăverii, aceștia sunt primele minunății care înfloresc în început de an, Februarie-Martie, chiar și în iernile mai lungi prin zăpadă. Sunt apreciați pentru parfumul lor ce emană o mireasmă de prospeţime, cresc câte 2 3 flori pe o tulpină. Distanța de plantare se face la 10 cm între bulbi și o adâncime de 8 cm.
Numele său ştiinţific este Galanthus şi înseamnă "flori albe ca laptele".

Crini - sunt printre cele mai îndrăgite flori de gradină, apreciate încă din antichitate, considerate simbolul purității. Am mai multe soiuri de crini, orientali, asiatici, imperiali cu o singură nuanță sau în culori combinate, câteva dintre acestea sunt și parfumate. Sunt printre puțenele flori care înfloresc pe tot parcursul anului. Se plantează la 20 cm adâncime și distanța de 25 cm.

Iris - este o floare absolut fascinantă datorită frumuseții sale fragile și efemere, a perfecțiunii liniei, ținutei sale elegante, culorilor și parfumului ei. Denumirea florii de iris vine de la cuvântul grecesc iris care înseamnă curcubeu. Găsim irisul pitic care crește în jur de 30 cm în diferite nuanțe cu mici diferențe de culori. Se plantează la adâncimea de 8 cm și distanța de 10 cm. Mai am și iris mare, acesta se găsește în formă de rădăcină, numit la noi în popor stânjenel, poate crește în înălțime peste 1 m, poate fi plantat la adâncimea de 20 cm atât cât să rămână afară vârful rizomului, iar distanța de 50 cm. Florile acestui soi de iris sunt parfumați.

Dalia - florile care te vor cuceri cu jocul lor de culori și sunt printre cele mai îndrăgite flori de vară. Au o înâlțime peste 1 m, cresc mai multe flori pe o singură plantă, se găsesc în formă de rizomi (rădăcină). Acești rizomi se plantează ca în cazul stânjeneilor, la o adâncime de 20 cm încât să rămână doar vârful afară, iar distanța de 50 cm. Vor arăta mai frumos în grădină plantați în grupuri și combinate în culori.

Crin african - sunt printre cele mai îndrăgite flori de vară, care te vor cuceri cu parfumul lor încântător, numit și Floarea dragostei. Crește în înălțime aprox 1 m cu mai multe flori pe o singură plantă.
Dispun de 2 culori diferite de Crin African, alb și albastru. Și aceste flori sunt rizomi care se urmează metoda de plantare ca în cazul celorlalte flori rădăcinoase, dalia și stânjenel.

Orhidee de grădina - este o floare deosebit de frumoasă, numită Tigridia - Floarea tigru, este o plantă exotică, combinația dintre Orhidee și Iris. Crește în înălțime aprox 50 cm și produc pe o singură plantă 6 - 8 flori. Se vor planta la o adâncime de 10 cm și distanța de 10 cm. Se găsesc 4 culori diferite.

Bujori - sunt considerate cele mai parfumate flori din lume ce te vor cuceri. Cresc în înălțime aprox 1,5 m și flori mari din abundență. Rizomii acestor flori se vor planta drepți în pământ până rămâne doar vârful plantei afară, iar distanța între ei să fie de 80 cm. Am disponibile 5 culori.

Șofran - floare condiment asemănător brândușelor - Crocus sativus, numit și "aurul roșu". Aceste flori a căror stamine ce se găsesc în interior, se folosesc în orez, fripturi, sosuri, care dau un gust unic, fiind considerat cel mai scump condiment. Cresc 10-15 cm înălțime, au câte 2-5 flori pe o tulpină, de culoare mov intens. Se plantează la adâncimea de 8 cm și distanța de 15 cm între bulbi.

Tuberoze - sunt plante ornamentale ce înfloresc din iunie până în octombrie, cresc înalte de 1 m și au un miros foarte parfumat care te va cuceri. Florile acestora cresc pe toată înălțimea tijei, parfumul lor este combinaţie de crin, zambile, lăcrămioare, caprifoi şi iasomie. Adâncimea de plantare la 10 cm și distanța între bulbi de 15 cm. Am 3 culori disponibile.

Lalele imperiale - între frumusețe și regalitate, sunt printre cele mai rare flori pe meleagurile noastre. Crește 1,5 m înățime și câte 5-10 flori mari pe o plantă, precum ar fi mai multe flori de lalele la un loc. Dispun de 4 culori diferite. Aceasta floare este benefică pentru grădină, alungând rozătoarele și cârtițele. Se plantează la 20 cm adâncime și 50 cm distanța între bulbi.

Lista completă de bulbi: lalele, zambile, narcise, ghiocei, branduse, iris, muscari, anemone, allium, triteleia, troiene de zapada, lalele tip bujor, clopotei, viorele, lalele multiflora, chionodoxa, bujori, ixia, frezii, lalele pestrite, crini, tuberoze, lacramioare, oxalis, gladiole, crin paianjen, iris mare, gladiole tip crin, floarea miresii, kniphofia, floarea zefirului, canna, alstroemeria, sofran, liatris, asclepias, crin african, tigridia, crocosmia, gloxinia, crin asiatic, hosta, dalia, begonia, ranunculus, astilbe, nerine.
Lista completa, prezentare si preturi aici -> bulbi flori

 

Butași fructiferi și arbuști ornamentali

Dispun de mai multe fructe și plante ornamentale care îi puteți avea oricând în grădina dumneavoastră. Plantarea se fac la o adâncime de 10 cm încât să rămână afară nodul de altoire cu direcția spre nord.

Zmeur rosu galben si negru, coacaz rosu galben si negru, mur, alun, mar, prun, nuc, tei, trandafiri, agris rosu si alb, aronia, afin siberian si canadian, trandafiri de dulceata, iasomie, ulm, forsitia, magnolie, liliac, catina, corn, paltin, artar, feriga, navalnic, mar, prun, par, gutui, cires, visin, piersic, nectarin, cais, dud, castan, vita de vie, migdal, caprifoi, teisor, glicina, soc, gutui japonez, goji, deutia, hibiscus, vita salbatica, mur-zmeur, smochin, rodie, stejar, lamai de gradina, ginkgo biloba, tamarix, salcam galben, paulownia, arin, stejar rosu, frasin, iedera, fag, pin, mesteacan.
Lista completa, prezentare si preturi aici -> arbuști plante

 

Semințe legume fructe și flori

Pentru grădină, solar, răsaduri, vând peste 100 soiuri disponibile în cantități mici și mari.
Cum ar fi: roșii, castraveți, salată, ridichi, ardei, verdețuri, vinete, morcovi, spanac, roșii cherry, varză, gogoșari, conopidă, sfeclă roșie, dovlecei, plante aromatice, ardei iute, căpșuni, dovleac plăcintă, porumb, pepeni, fragi, mac, begonia, floarea pasiunii, levănțică, dalia, petunia, crăițe, regina nopții, mușcate, primula, margarete, cactuș și multe altele.

Poti vedea lista completa aici cu seminte, prezentare si preturi.
Seminte Legume    Seminte Fructe    Seminte Flori

 

Ghivece pentru flori și răsaduri

Vând Ghivece noi pentru flori plante și pentru producție răsaduri. Am mai multe tipuri de ghivece, rotunde, patrate, cu agatatoare, colorate, diferite dimensiuni. Ghivece biodegradabile.
Vând și răsădițe, tăviță pentru răsaduri legume, 160 alveole. Decoratiuni, unelte si alte intrebuintari pentru gradina.
Lista completa, prezentare si preturi aici -> decoratiuni gradina casa

 

Deocamdata produsele pot fi comandate online in sectiunea comentariu de mai jos si la telefon.
Pentru a vedea produsele personal, ne puteti vizita magazinul in Ploiesti zona Piata Vest Aurora.

Website oficial: www.orangehub.ro
Facebook: Photography orangehub.ro
Telefon: 0743067286 - pentru comenzi trimiteti mesaj cu produsele dorite si datele de livrare.
Pot trimite prin curier sau posta in toata tara, predare personala in Ploiesti.

Citește și alte articole aici
-> Blogul lui cocktail

 

Mai jos vă prezentăm câteva imagini cu bulbi si celelalte produse.

 

Poți comanda scriind un mesaj aici sau la telefon 0743067286

 

Da-ne Like pe Facebook si primesti noutati in fiecare zi.

Asteapta  5  secunde.. Inchide