Reduceri de Black Friday 2014

Joi, 20 noiembrie 2014 ..*Data articolului

   

Vezi ce magazine online vor participa la cel mai așteptat eveniment al anului, Black Friday.

Black Friday cunoscut și sub numele de ”Vinerea Neagră”, este un eveniment ce anunță startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun.

Deși acest eveniment e preluat de la americani, care aceștia spun că este organizat în ultima vineri din Noiembrie, magazinele românești dau startul reducerilor de ”Black Friday” cu o săptămână înainte, unde se va desfășura în perioada 21, 22 și 23 Noiembrie.

Însă este posibil să se organizeze și în ziua de 28, așa cum celelalte țări au pregătit acest eveniment important al anului.

Înainte de a face cumpărături, trebuie luat în considerare prețurile ce au fost înainte de acest eveniment și prețurile din ziua ”Black Friday”, asta pentru a ști sigur că merită banii investiți sau de a fi meritat așteptarea.

Găsim reduceri la aparate foto plus accesorii pe F64, Extreme Digital și Yellowstore. Avem reduceri la electrocasnice mari și mici pe Flanco, Domo și Altex. Oferte pentru telefoane mobile le găsim pe Orange. Cu toate acestea cel mai bine de știut e să verificați prețurile pe toate site-urile și apoi să faceți cumpărături după dorințele voastre.

Mai jos sunt prezentate site-urile care participă la Black Friday, și dați click pe poza magazinului, după preferințele fiecăruia. Succes și spor la cumpărături !!

ATENȚIE !!! Pentru a nu avea probleme cu produsele comandate, alegeți opțiunea RAMBURS, adică plătiți când vine coletul acasă, și verificați dacă produsul este în cutie de față cu agentul de livrări.

www.f64.ro www.edigital.ro www.emag.ro www.flanco.ro
www.orange.ro www.altex.ro www.domo.ro www.evomag.ro
www.clickshop.ro www.marketonline.ro www.yellowstore.ro www.eurogsm.ro
www.badabum.ro www.mediagalaxy.ro www.pcgarage.ro www.cel.ro
www.elefant.ro www.germanos.ro www.oktal.ro www.azerty.ro
www.e-boda.ro www.mobilacasarusu.ro www.tinar.ro www.sensodays.ro

 

Ai ceva de spus despre acest articol?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța "Post to Facebook".