Totul despre Petrolul de la Promovare

Miercuri, 21 mai 2014

   

Petrolul promovează cu Oprița, renaște în Liga 1 cu Hamza, Bokila aduce
Cupa la Ploiești.

Primul sezon era anul supraviețuirii, cu Vivi Răchiță la cârma echipei, apoi preluată de Gigi Mulțescu, petroliștii reușind să se mențină în Liga 1 cu jucători care la prima vedere nu însemnau nimic, dar au făcut diferența ca Hamza, Boudjemaa, Mustivar, Osiako, Zerka și Oprița.

Sezonul următor Bokila a înscris unicul gol al finalei cu CFR Cluj și Cupa ajunge la Ploiești.
Începe un sezon european după ce s-au clasat în campionat pe loc 3 și reușind să ajungă până în Play Off Europa League, eliminând echipe ca Vikingur, Vitesse și victoria frumoasă cu Swansea 2-1.

Cel de-al treilea sezon de la promovare avea să însemne ambiții tot mai mari, dar ratând în penultimul act finala Cupei. Petrolul pierde cel mai bun jucător Hamza Younes, dar și jucători care au adus fericire ploieștenilor prin jocurile lor, precum Jeremy Bokila, Gheorghe Grozav, Damien Boudjemaa. Aceștia fiind înlocuiți cu Juan Albin, Filipe Teixeira, Toto Tamuz și Adrian Mutu.

Cu toate acestea, lupii reușesc pentru al doilea an consecutiv loc 3 în campionat și calificarea în tururile preliminare Europa League.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

CS Turnu Severin - Petrolul Ploiesti 2-2

Sambata, 4 mai 2013
Lupii s-au jucat cu ocaziile si obtin decat un egal, insa recupereaza locul 2, scor 2-2, golurile marcate de Bokila si Hamza Younes.

Petrolistii incep partida foarte increzatori cu un sistem 4 - 3 - 3 si deschid repede scorul in minutul 8, prin faza creeata de Alcenat, pasandu-i in careu lui Bokila si acesta il executa pe portarul Panagopoulos cu un sut pe sub portar.

Grozav are si el o ocazie de gol, insa portarul gazdelor a fost pe faza si respinge in corner. Urmeaza ocazia lui Renan care trimite mingea pe langa vinclu. Guilherme patrunde in careu, suteaza spre poarta, mingea avea sa se duca pe bara transversala, Bokila aflat langa bara, nu reuseste sa trimita mingea in poarta. Cristescu isi incearca si el norocul, mingea expediata de acesta avea sa treaca pe plasa laterala. Un minut mai tarziu, gazdele egaleaza prin golul marcat de Thomas din 10 metri.

Cristescu trece din nou pe langa gol, trimitand pe langa poarta aparata de Panagopoulos. Asteptam de mult timp un gol de la Grozav, dar nici de aceasta data nu reuseste sa inscrie, trimitand pe poarta, portarul atent scoate mingea miraculos.

In repriza a doua se fac doua inlocuiri la petrolisti, Hamza si Morar in locurile lui Cristescu si Grozav. Dupa doua ocazii de fiecare parte ale lui Hamza & Morar si Thomas & Olah, ploiestenii reiau conducerea in minutul 72' prin executia magicala a lui Hamza Younes care a trimis direct la vinclu.

Dupa ocazia periculoasa a lui Costea si sutul lui Bokila, gazdele aveau sa egaleze in minutul 86' printr-o faza creeata de Costea, pasandu-i apoi lui Stoica in centru careului si invingandu-l pe Bornescu cu un sut pe centru portii. Tocmai cand crezi ca ai meciul in mana, atunci te loveste un eveniment de acest gen, primind gol in ultimele minute de joc si pierzand totodata doua puncte foarte importante.

Doresc tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi. Paste Fericit!

Meciul se incheie indecis. Severin - Petrolul 2-2 (Thomas 31', D. Stoica 86' / Bokila 8', Hamza 72').

In deplasarea de la Severin au sustinut aproximativ 20 suporteri petrolisti. Petrolul obtine 1 punct, acumuleaza 53 de puncte si urca pe locul 2.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de acasa cu FC Brasov. Partida ce va avea loc Miercuri, 8 mai, ora 20:30.

Bornescu
Alcenat - Geraldo - Manasse - Guilherme
Mustivar - Marinescu - Cristescu
Renan - Bokila - Grozav

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida.
min 8' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Alcenat ii paseaza in interiorul careului lui Bokila, acesta inscrie cu un sut pe sub portar. Severin - Petrolul 0-1.
min 19' - Grozav suteaza pe coltul scurt, insa Panagopoulos respinge.
min 20' - Marinescu paseaza lui Renan, acesta suteaza spre coltul lung si mingea trece pe la vinclul portii.
min 24' - Guilherme patrunde bine in careu, suteaza spre poarta, portarul deviaza putin mingea care se duce pe bara transversala si ajunge la Bokila, insa nu reuseste sa impinga mingea in poarta.
min 30' - Cristescu rateaza din 4 metri, trimitand putin pe langa bara, dupa o pasa a lui Marinescu.
min 31' - Thomas inscrie dupa o balbaiala in apararea petrolistilor. Severin - Petrolul 1-1.
min 36' - Cristescu rateaza din nou cu un sut la coltul lung, mingea trece pe langa poarta.
min 37' - Grozav rateaza si el, sutand din 6 metri si Panagopoulos prinde miraculos.
min 41' - Costea trimite cu capul spre poarta si Bornescu atent prinde mingea.
min 42' - Renan suteaza de la 20 metri si mingea trece pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2


min 56' - «» Iese Cristescu si intra Hamza.
min 58' - «» Grozav este schimbat cu Morar.
min 60' - Faza creeata de Marinescu, salta o minge pana la Hamza, acesta trimite in fata portii, insa Bokila nu reuseste sa suteze pe poarta.
min 63' - Thomas trimite periculos pe langa poarta.
min 67' - Morar trimite periculos pe poarta dintr-o lovitura libera si Panagopoulos respinge.
min 70' - Olah suteaza puternic de la mare distanta si Bornescu se opune salvator.
min 72' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Hamza Younes marcheaza un gol fabulos din marginea careului direct la vinclu. Severin - Petrolul 1-2.
min 75' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Renan ii lasa locul lui Mojica.
min 77' - Bornescu retine cu ceva emotii, dupa o iesire nesigura la un corner batut de gazde si sutul expediat de Costea.
min 83' - Actiune foarte buna a lui Morar, ii paseaza apoi lui Bokila si acesta suteaza, insa Panagopoulos respinge salvator in corner.
min 86' - Costea patrunde in careu ii paseaza in centru lui Stoica si acesta inscrie cu un sut plasat pe centru portii. Severin - Petrolul 2-2.
min 88' - Costea suteaza de la 25 metri pe centru portii, insa Bornescu prinde fara probleme.
min 90' - Mustivar suteaza pe poarta si mingea trece pe langa poarta.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine doar 1 punct, scor 2-2.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - Viitorul Constanta 3-0

Sambata, 27 aprilie 2013
Intrarea lui Marinescu a facut ca Lupii sa faca scor si recuperam Locul 2. Petrolul invinge Viitorul cu scorul de 3-0, golurile marcate de Hamza si dubla Bokila.

Inainte de meci asa cum ne-am obisnuit Crainicul "Mircea Baganagiu" face ce face si pune presiune de inceput pe echipa adversa prin laudele sale si incurajarea lupilor.

Incepem partida fara capitanul nostru Marinescu incert, insa pe banca de rezerve. Contra foloseste un sistem 4 - 2 - 3 - 1 si toata lumea spera sa rezolvam meciul inca din prima repriza.

Prima ocazie apartine petrolistilor, prin sutul lui Hamza din interiorul careului, dar portarul Buzbuchi apara. Dupa zece minute Bokila aflat si el intr-o ocazie importanta, mingea expediata de acesta avea sa fie scoasa din nou de portarul constantenilor.

Urmeaza doua ocazii ale lui Morar, prima dintr-un sut la coltul lung si cea de-a doua din intoarcere cu capul impingand spre poarta, dar de fiecare data Buzbuchi apara. Dupa parerea mea portarul a fost singurul adversar al petrolistilor.

Pana la finalul primei reprize, Petrolul isi mai trece in cont inca o ocazie a lui Hoban prin sutul de la mare distanta si mingea avea sa treaca putin pe langa poarta. Prima repriza se incheie si ambele echipe intra spre vestiare cu acelasi scor alb, 0-0.

Repriza a doua asteptata de fanii ploiesteni, a fi una plina de goluri si de a lua toate cele 3 puncte puse in joc. Dupa doar 7 minute de la startul reprizei secunde, Contra face o schimbare bine gandita, Marinescu in locul lui Mojica. Nu dureaza nici un minut de la intrarea lui Marinescu si acesta creeaza faza primului gol. Il lanseaza cu o centrare perfecta pe Hamza in careu si acesta deschide scorul printr-un sut la coltul din stanga. Petrolul - Viitorul 1-0.

Petrolul nu renunta si incearca sa-si majoreze avantajul minim de pe tabela. In minutul 56' la doar 3 minute de la primul gol, Bokila profita de o greseala a constantenilor si inscrie cu un sut de la 20 de metri direct la vinclu. Petrolul - Viitorul 2-0. In Tribuna 1 se afla si familia lui Bokila, care se pare ca i-a facut fericiti prin golul acestuia.

Grozav aflat si el in faza de contraatac, ajungand in fata portii, suteaza foarte slab pe deasupra portii. Se pare ca inca nu a iesit din pasa proasta care o are de ceva timp, fie nu-i mai aminte de fotbal fie vrea sa plece.

Meciul se anunta ca si castigat, apoi in minutul 82', Bokila reuseste dubla dupa pasa buna primita de la Marinescu al doilea "assist" de la intrarea sa pe teren, Bokila aflat la marginea careului il executa pe Buzbuchi cu un sut la coltul lung si face ca scorul sa arate 3 pentru Petrolul - nimic pentru Viitorul.

Acesta avea sa fie si scorul final, Petrolul - Viitorul 3-0 (Hamza 53', Bokila 56' 82'). Petrolul bifeaza, astfel, cel de-al 14-lea succes din acest campionat si ramane neinvinsa din noiembrie 2012.

In acest meci s-a jucat cu aproximativ 10.000 spectatori. Petrolul obtine 3 puncte, aduna 52 de puncte si urca pe locul 2 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza meciul din deplasarea de la Turnu Severin. Partida ce va avea loc Sambata, 4 mai, ora 18:00.

Bornescu
Achim - Geraldo - Manasse - Guilherme
Boudjemaa - Hoban - Mojica
Morar - Hamza - Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida!
min 6' - Hamza intra in careu, suteaza la coltul scurt, insa portarul Buzbuchi prinde fara probleme.
min 16' - Boudjemaa centreaza in careu la Bokila, acesta suteaza pe poarta si din nou Buzbuchi scoate mingea.
min 20' - Morar face o intoarcere, suteaza spre coltul lung, portarul constantenilor respinge salvator.
min 23' - Mojica centreaza pentru Morar, acesta prelungeste cu capul spre poarta si Buzbuchi retine.
min 38' - Prima ocazie a constantenilor. Alibec este lansat in careu, suteaza la coltul scurt, Bornescu atent si respinge in corner.
min 43' - Hoban suteaza de la 25 metri, periculos, mingea trece putin pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 50' - Dica incearca si el un sut, insa mingea trece peste poarta.
min 52' - «» Mojica ii lasa locul lui Marinescu.
min 53' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Marinescu ii centreaza perfect lui Hamza, care acesta inscrie cu un sut la coltul stang. Petrolul - Viitorul 1-0.
min 56' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Bokila profita de o greseala a constantenilor si inscrie dintr-un sut fabulos de la 20 metri direct la vinclu. Petrolul - Viitorul 2-0.
min 57' - «» Morar iese si intra Grozav.
min 76' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Boudjemaa ii lasa locul lui Renan.
min 82' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Bokila reuseste dubla. Pasa ca la carte a lui Marinescu pentru Bokila si acesta inscrie cu un sut la coltul lung. Petrolul - Viitorul 3-0.
min 90+3' - Partida se incheie, Petrolul obtine victoria si recupereaza locul 2, scor 3-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Steaua Bucuresti - Petrolul Ploiesti 2-2

Luni, 22 aprilie 2013
Lupii au luptat eroic pana la capat, insa rezultatul este unul mincinos. Petrolul obtine doar 1 punct, scor 2-2, golurile marcate de Hoban si autogol Chiriches.

Un meci cat un campionat. Pentru Petrolul este nevoie de o victorie ca sa mai spere la loc 1 in Clasamentul Ligii 1.

In Tribune suporterii petrolisti domina speram ca si jucatori vor tine acelasi pas pe teren. Multa stima pentru suporterii petrolisti s-au auzit fantastic.

Incepe partida cu cate o ocazie de fiecare parte, prin lovitura de cap a lui Rusescu, mingea avea sa treaca pe langa poarta. Faza petrolistilor, Hamza ii aseaza o mingea lui Bokila la marginea careului si acesta suteaza periculos, insa Tatarusanu respinge.

Vine faza penalty-ului care mi se pare o simulare ridiculoasa a lui Popa care se arunca in careu. 11 metri este acordat din cele din urma dupa semnalizarea tusierului, Rusescu face scorul 1-0.

Incepe presiunea petrolistilor si-si creeaza doua ocazii importante, prin Geraldo care a trimis putin pe langa poarta si dubla ocazie a lui Morar si Hamza care au tras pe poarta, insa portarul stelistilor respingand de fiecare data.

Cum nu se putea mai bine, chiar inainte fluierul pauzei, Hoban egaleaza dupa o lovitura de colt bine batuta de Boudjemaa. Acesta era sa fie si scorul cu care se intra spre vestiare, Steaua - Petrolul 1-1.

Repriza a doua una foarte restransa, lupii trec pe golul 2 prin Bokila in fata portii nereusind sa impinga mingea in poarta si sutul violent a lui Hoban respins cu dificultate de Tatarusanu. Dupa 10 minute Bokila din nou trece pe langa gol aflandu-se in fata portii insa nu a reusit sa suteze, fiind blocat de Szukala in ultim moment.

Antrenorul stelistilor schimba tactica scoate singurul atacant si introduce un fundas. Se pare ca le convine acest egal. Insa petrolistii nu se lasa si lupta pana la capat.

Nu se poate asa ceva!! Tudor acorda din nou penalty, dupa un hent discutabil. Latovlevici bate lovitura de pedeapsa si face 2-1. Bucurestenii nu se pot bucura decat 3 minute si Petrolul egaleaza dupa o lovitura libera batuta de Mojica si Chiriches introduce mingea in proprie poarta.

Meciul se incheie indecis. Steaua - Petrolul 2-2 (Rusescu 23', Latovlevici 79'/ Hoban 45', Chiriches ag 83').

In deplasarea de la Bucuresti au sustinut aproximativ 3000 suporteri petrolisti. Petrolul obtine 1 punct, acumuleaza 49 de puncte si coboara pe locul 4.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de acasa cu Viitorul Constanta. Partida ce va avea loc Sambata, 27 aprilie, ora 19:00.

Bornescu
Alcenat - Manasse - Geraldo - Guilherme
Hoban - Marinescu
Boudjemaa - Hamza - Morar
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida.
min 13' - Rusescu trimite putin pe langa poarta de la 10 metri.
min 18' - Hamza ii aseaza mingea lui Bokila la marginea careului, acesta suteaza pe poarta si Tatarusanu respinge in corner.
min 23' - Rusescu inscrie dupa un penalty inexistent la Popa. Steaua - Petrolul 1-0.
min 30' - Geraldo trimite periculos cu capul pe langa poarta dupa o lovitura libera batuta bine de Marinescu.
min 40' - Petrolul rateaza egalarea in doua randuri prin suturile lui Morar si Hamza, Tatarusanu respingand miraculos.
min 45' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Hoban marcheaza cu capul dupa un corner batut perfect de Boudjemaa si egaleaza exact inainte de pauza. Steaua - Petrolul 1-1.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 47' - Petrolul isi creeaza doua ocazii intr-un minut. Hamza centreaza in careu lui Bokila insa nu reuseste sa impinga mingea in poarta. Hoban incearca un sut de la distanta si acelasi Tatarusanu respinge.
min 57' - «» Morar este schimbat cu Grozav.
min 58' - Bokila rateaza sansa sa intoarca scorul, aflat in fata portii dar Szukala scoate salvator.
min 65' - «» Marinescu ii lasa locul lui Mojica.
min 79' - Latovlevici marcheaza din al doilea penalty. Steaua - Petrolul 2-1.
min 81' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Iese Hamza si intra Cristescu.
min 83' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Mojica bate lovitura libera, trimite pana in careu dupa care fundasul stelist, Chiriches trimite mingea in proprie poarta. Steaua - Petrolul 2-2.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine doar 1 punct, scor 2-2.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 0-3

Joi, 18 aprilie 2013
3X Petrolul. Finala este a noastra. Petrolistii inving in prima mansa de la Galati scor 3-0, golurile marcate de Geraldo, Morar si Bokila.

Petrolistii incep partida cum nu se poate mai bine si inscrie dupa prima faza, primul corner si prima minge pe poarta, in minutul 3, Sauvadet bate bine lovitura de colt pana la lovitura de cap a lui Geraldo care prelungeste pe spate direct in poarta.

Galatenii incerc sa egaleze 4 minute mai tarziu, dar eroul nostru Bornescu scoate in 2 randuri si face ca avantajul de pe tabela sa apartina in continuare ploiestenilor. Urmeaza doua ocazii ale lupilor, prin suturile de la distanta ale lui Bokila si Sauvadet, insa scorul avea sa ramana acelasi 1-0. Vin doua replici ale galatenilor, una din lovitura de cap a lui Vancea si cealalta din lovitura libera a lui Iorga, dar de fiecare data Bornescu a rezolvat cu bine fazele.

In aceasta repriza s-a jucat pe ocazii pe de o parte si pe de cealalta parte, scorul avea sa ramana pana la pauza 1-0.

Repriza a doua se anunta una mai restransa, dar tanarul atacantul Morar ne contrazice si inscrie cu un sut de la 20 metri putin deviata si scorul de pe tabela avea sa arate 2-0 pentru Petrolul. Zece minute mai tarziu lansarea lui Boudjemaa pentru Bokila face ca scorul sa se majoreze la 3-0, dupa ce Bokila l-a invins fara mari probleme pe Grahovac cu un sut puternic in dreapta portii.

Jocul s-a mai calmat in ultimul sfert de ora si petrolistii obtin victoria care poate duce echipa in finala de pe "National Arena", stabilita pe data de 1 iunie.

Partida se incheie si lupii sunt calificati 99% in Finala Cupei mult asteptata de fanii ploiesteni. Otelul - Petrolul 0-3 (Geraldo 3', Morar 60', Bokila 71').

In deplasarea de la Galati au sustinut aproximativ 700 suporteri petrolisti. Petrolul obtine victoria in mansa tur a Semifinalei Cupei, returul fiind programat pe 22 mai.

Pentru Petrolul urmeaza meciul din deplasare cu Steaua. Partida ce va avea loc Luni, 22 Aprilie, ora 20:45.

Bornescu
Alcenat - Manasse - Geraldo - Guilherme
Hoban - Marinescu
Boudjemaa - Hamza - Sauvadet
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida.
min 3' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Sauvadet bate lovitura de colt, trimite mingea aproape de prima bara, Geraldo prelungeste pe spate cu capul si marcheaza. Otelul - Petrolul 0-1.
min 7' - Bornescu scoate spectaculos in doua randuri la suturile lui Stromajer si Iorga.
min 18' - Bokila suteaza puternic si mingea este respinsa de Grahovac in corner.
min 21' - Sauvadet incearca si el un sut de la marginea careului, mingea trece putin pe langa poarta.
min 22' - Iorga centreaza pentru lovitura de cap a lui Vancea, acesta trimite periculos pe poarta, insa din nou Bornescu apara.
min 26' - Iorga bate lovitura libera, trimite direct pe coltul lung, dar Bornescu prinde fara probleme.
min 27' - «» Iese Sauvadet accidentat si intra Morar.
min 29' - Bokila suteaza si mingea se duce pe langa poarta.
min 32' - Neagu suteaza de la distanta, mingea trece putin pe langa bara.
min 37' - Hoban suteaza din lovitura libera de la mare distanta si-l pune in dificultate pe Grahovac respingand in fata apoi fundasii galateni scot mingea in corner.
min 38' - Hamza trimite cu capul la coltul lung dupa un corner batut de Marinescu, insa mingea trece pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 49' - Morar suteaza spre poarta, Grahovac scoate in corner.
min 60' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Morar il invinge pe Grahovac cu un sut putin deviat la coltul lung. Otelul - Petrolul 0-2.
min 68' - «» Marinescu ii lasa locul lui Mustivar.
min 71' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Boudjemaa il lanseaza in atac pe Bokila si acesta inscrie cu un sut puternic la coltul din dreapta. Otelul - Petrolul 0-3.
min 75' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Bokila este inlocuit cu Mojica.
min 83' - Paraschiv incearca sa inscrie golul de onoare, insa Bornescu retine mingea.
min 89' - Hamza suteaza din voleu, mingea trece pe langa poarta.
min 90+1' - Alcenat scoate de pe linia portii, dupa o faza din corner a galatenilor.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine victoria, scor 0-3.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - Gloria Bistrita 4-0

Sambata, 13 aprilie 2013
Lupii au castigat meciul pentru Ilie Oana. Petrolul Ploiesti a invins formatia Gloria Bistrita cu scorul de 4-0. Golurile au fost marcate de Sauvadet, Bokila, Morar si Mojica.

Petrolistii inving categoric formatia Gloria Bistrita cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Sauvadet, Bokila, Morar si Mojica.

Incepem meciul fara cativa jucatori importanti Marinescu si Guilherme incerti, Hamza si Boudjemaa suspendati. Chiar si cu aceste absente lupii galbeni s-au impus lejer si au arestat locul 2 in Clasamentul Ligii 1.

Pentru inceput de partida s-a pastrat un moment de reculegere pentru Sandu Fronea, fosta glorie a echipei Petrolul Ploiesti, care a plecat langa Ilie Oana pentru a face o echipa in lumea de dincolo.

Inainte de meci, dupa o ploaia sanatoasa si-a facut aparitia curcubeul, un semn ca Ilie Oana si ceilalti ne zambeste, de-acolo, din ceruri. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!!

Meciul incepe si din tribune se striga: "Aduce-ti Cupa a treia oara, sa-l facem mandru pe Ilie Oana!".

Prima ocazie le apartine petrolistilor, cand Mustivar trece putin pe langa deschiderea scorului dupa o faza creata de Mojica. Apoi vine si ocazia lui Cristescu, care mingea avea sa se duca pe plasa laterala a portii. Momentul primului gol, avea sa vina dupa o magie a lui Sauvadet, care l-a invins pe Dolha cu o executie direct la vinclu. Practic singura echipa pe teren a fost Petrolul Ploiesti, Renan incearca si el un sut, dar acelasi Dolha a scos salvator.

O alta magie facuta de francezul Sauvadet, pasandu-i excelent lui Bokila, care acesta face 2-0 dupa un sut la perfectiune, tot ca la primul gol, aproape de vinclu portii.

In repriza a doua se astepta a fi una mai relaxata, insa jucatorii lui Cosmin Contra continua fiesta si in minutul 59' scorul avea sa arate 3 pentru petrolisti si 0 (nimic, vorba crainicului) pentru bistriteni, golul a fost marcat de tanarul atacant, Morar, dupa un sut plasat la coltul lung. Practic toate golurile eu fost la "panza de paianjen".

Renan mai incearca o executie, insa acelasi Dolha se opune, singurul adversar al Petrolului, altfel incat scorul avea sa fie si mai mare. Singura ocazie a bistritenilor vine abia in minutul 65, cand Enescu a cautat vinclul portii, insa Bornescu e pe post si rezolva faza. Mojica incearca si el o executie pretentioasa cu exteriorul, mingea se ducea direct in bara.

Vine si faza penalty-ului, Berceanu comite hent si arbitrul da 11 metri. Mojica executa fara mari probleme si scorul de pe tabela sa arate 4 la 0. In primul minut de prelungiri, Petrolul putea sa faca 5-0, dupa ce Cristescu in fata portii a incercat sa suteze, dar adversarul lui impingand in ultim moment mingea unde putea sa intre in proprie poarta, Dolha a fost atent si a facut sa ramana acelasi rezultat de pe tabela.

Acesta avea sa fie si scorul final, Petrolul - Bistrita 4-0 (Sauvadet 22', Bokila 33', Morar 59', Mojica 72').

Atmosfera superba facuta de suporterii petrolisti cu o coregrafie dedicata lui Ilie Oana "Doua decenii de lacrimi amare, preacinstesc gloria-ti nemuritoare!".

In acest meci s-a jucat cu aproximativ 13.000 spectatori. Petrolul obtine 3 puncte, aduna 48 de puncte si urca pe locul 2 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza meciul din Semifinala Cupei Romaniei de la Galati cu Otelul. Partida ce va avea loc Joi, 18 aprilie, ora 20:30.

Bornescu
Alcenat - Geraldo - Manasse - Grecu
Renan - Mustivar
Mojica - Cristescu - Sauvadet
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida!
min 10' - Ocazie uriasa pentru Petrolul. Dupa o lovitura de colt batuta de Mojica, Geraldo trimite cu capul spre poarta, Mustivar nu reuseste sa impinga mingea si trece pe langa bara.
min 14' - Cristescu putea deschide scorul dupa ce un fundas bistritean respinge direct in acesta si mingea avea sa se duca pe plasa laterala a portii.
min 22' - Sauvadet centreaza in fata portii, Cristescu loveste cu capul si mingea este scoasa incredibil de Dolha.
min 22' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Sauvadet il invinge pe Dolha cu un sut plasat la coltul lung si deschide scorul acestui meci minunat. Petrolul - Bistrita 1-0.
min 29' - Renan paseaza pe partea stanga lui Sauvadet, acesta suteaza pe poarta si din nou Dolha scoate salvator.
min 33' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Bokila scapa pe contraatac dupa o pasa geniala a lui Sauvadet si marcheaza cu un sut fabulos direct la vinclu. Petrolul - Bistrita 2-0.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 53' - «» Sauvadet iese in aplauzele spectatorilor, dupa cel mai bun joc facut de acesta la Petrolul si ii lasa locul tanarului atacant Morar.
min 59' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Cristescu centreaza in careu, mai aproape de faza e Bokila care ii lasa mingea lui Morar, acesta isi aranjeaza mingea pe celalalt picior si inscrie cu o executie frumoasa la coltul lung. Petrolul - Bistrita 3-0.
min 60' - Renan isi incearca si el norocul cu un sut pe poarta, insa acelasi Dolha scoate si aceasta minge.
min 65' - Prima ocazie a bistritenilor, prin executia din lovitura libera a lui Enescu trimisa la vinclu, insa Bornescu scoate in corner.
min 65' - «» Bokila este schimbat cu Romario.
min 68' - Mojica putea mari avantajul printr-un sut de la 30 metri care loveste bara, mingea avea sa ajunga la Cristescu si acesta trimite peste poarta.
min 72' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Mojica inscrie din penalty, cu un sut in dreapta portii. Petrolul - Bistrita 4-0.
min 74' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Iese Alcenat si intra Naziri.
min 90+1' - Mojica centreaza pana in careu la Cristescu, acesta incearca sa trimita pe poarta, insa adversarul sau Berceanu cat pe ce sa trimita mingea in proprie poarta, dar Dolha a rezolvat cu bine si respinge in corner.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul obtine o victorie spre locul 2, scor 4-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Pandurii Tg-Jiu - Petrolul Ploiesti 1-3

Sambata, 6 aprilie 2013
Castigam batalia pentru Podium. Petrolul invinge in deplasarea de la Targu Jiu cu scorul de 3-1, prin dubla a lui Bokila si Hamza Younes.

Se anunta un meci destul de greu pe terenul gorjenilor, dar printr-o shimbare a lui Contra in "primul 11", prin introducearea lui Hamza in locul lui Grozav a facut ca echipa ploiesteana sa fie mai concentrata pe faza de atac.

In prima repriza, Pandurii a avut mai mult posesia si si-a trecut in cont 2 ocazii prin sutul lui Nicoara si lovitura de cap a lui Popin care a trimis mingea putin peste transversala.

Avea sa vina si deschiderea scorului, prin centrarea lui Guiherme si lovitura de cap a lui Hamza Younes care se pare ca jucatorul favorit al suporterilor ploiesteni si-a reaprins pofta de goluri dupa ce a marcat si etapa trecuta in meciul cu CFR.

Petrolul parea sa domine ultimele 15 minute si spre finalul reprizei obtine un penalty dupa ce Hoban a fost faultat de MIngote. Bokila nu iarta si inscrie de la 11 metri cu un sut plasat in dreapta portii si scorul avea sa fie 2-0.

Repriza a doua, vine cu o replica a Pandurilor, printr-o lovitura libera batuta de Grigoras si Nicoara inscriind cu capul din 6 metri. Astfel gorjenii reduc din diferenta si incingand partida in speranta egalarii. Un minut mai tarziu Boudjemaa putea sa mareasca avantajul, insa sutul puternic expediat pe poarta era respinsa de Lazar.

In minutul 58 a venit si faza marcatorilor, dupa ce Hamza foarte relaxat a centrat perfect in careu pentru lovitura de cap a lui Bokila care a fost aparata pentru moment insa tot Bokila impinge mingea cu genunchiul si mareste avantajul.

Dupa alte 2 3 ocazii de fiecare parte scorul avea sa ramana neschimbat. Pandurii - Petrolul 1-3 (Nicoara 48'/Hamza 37', Bokila 45' (p) 58').

In deplasarea de la Tg-Jiu au sustinut aproximativ 300 suporteri petrolisti. Petrolul obtine 3 puncte, acumuleaza 45 de puncte si urca pe locul 3 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de acasa cu Gloria Bistrita. Partida ce va avea loc Sambata, 13 Aprilie, ora 19:00.

Bornescu
Alcenat - Manasse - Geraldo - Guilherme
Hoban - Marinescu
Boudjemaa - Hamza - Sauvadet
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida.
min 16' - Nicoara suteaza pe poarta si Bornescu scoate salvator.
min 22' - Nistor rateaza deschiderea scorului, Bornescu apara si de aceasta data.
min 37' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Guilherme centreaza pentru lovitura de cap a lui Hamza si acesta introduce mingea in poarta. Pandurii - Petrolul 0-1.
min 45' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Hoban obtine un penalty, Bokila inscrie printr-un sut plasat la coltul din dreapta si mareste avantajul. Pandurii - Petrolul 0-2.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 48' - Nicoara inscrie cu o lovitura de cap si reduce din diferenta. Pandurii - Petrolul 1-2.
min 49' - Boudjemaa suteaza puternic din interiorul careului si scoate Lazar.
min 58' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Hamza Younes centreaza perfect pentru lovitura de cap a lui Bokila, in prima faza portarul a respins apoi tot Bokila impinge mingea in poarta cu genunchiul. Pandurii - Petrolul 1-3.
min 64' - «» Marinescu este inlocuit cu Mojica.
min 65' - Grigoras incearca un sut de la distanta, dar prinde fara probleme Bornescu.
min 75' - «» Iese Hamza si intra Mustivar.
min 77' - Sutul lui Grigoras il pune in dificultate pe Bornescu si reuseste pana la urma sa scoata mingea in corner.
min 82' - Hoban suteaza de la distanta insa mingea trece peste poarta.
min 83' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Bokila ii lasa locul lui Cristescu.
min 89' - Boudjemaa paseaza la marginea careului lui Sauvadet, care acesta suteaza putin peste poarta.
min 90+2' - Hoban incearca sa profite de o minge, trimite o scarita dar mingea se duce pe langa poarta.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine victorie importanta pentru lupta de un loc in Europa, scor 1-3.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - CFR Cluj 1-1

Duminica, 16 Martie 2013
Golul lui Hamza Younes n-a fost de ajuns pentru asigurarea victoriei si pierdem printre degete 2 puncte importante cat si locul 3 in Clasament.

Ne-am facut singuri viata grea si ratam podiumul Ligii 1.
O prima repriza cu multe ocazii. Prima faza a lui Hoban care trimite din semi-voleu si mingea avea sa fie respinsa in corner. Marinescu incearca si el printr-o lovitura libera la coltul scurt. Au urmat doua faze importante, lovitura de cap a lui Geraldo si sutul lui Sauvadet, de fiecare data mingea era respinsa in corner de Felgueiras. Singura faza a ceferistilor prin sutul lui Hora insa Bornescu se opune salvator.

In repriza a doua, Contra isi incearca norocul printr-o schimbare, introducandu-l pe Hamza Younes, dupa care acesta avea sa deschida scorul la 6 minute de la intrarea sa pe teren si putem zice ca a spart gheata dupa o seceta de 6 luni fara gol marcat.

Dupa marcarea golului, petrolistii isi mai trec o singura ocazie prin sutul lui Sauvadet insa in urma caruia Felgueiras a scos cam tot ce se putea in acest meci, fiind cel mai bun om al ardelenilor.

Vechea problema a gazarilor, cand inscriind pentru 1-0, se chinuiesc sa tina de acest rezultat care poate produce o schimbare severa in jocul echipei cat si pe tabela de marcaj. Ultimele 15 minute au fost cele mai slabe din aceasta partida, Petrolul s-a vazut egalata prin golul lui Weldon din minutul 79'.

Acesta avea sa fie si scorul final, Petrolul - CFR 1-1 (Hamza 60'/Weldon 79').

In tribune au asistat aproximativ 10.000 spectatori. Petrolul obtine 1 punct, acumuleaza 42 de puncte si se mentine pe locul 4 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza deplasarea de la Targu-Jiu in compania formatiei Pandurii. Partida ce va avea loc Sambata, 6 aprilie, ora 19:30.

Bornescu
Alcenat - Geraldo - Manasse - Guilherme
Marinescu - Hoban
Sauvadet - Cristescu - Grozav
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida!
min 9' - Hoban suteaza din semi-voleu de la distanta si-l pune in dificultate pe Felgueiras, acesta respingand in corner.
min 16' - Marinescu trimite periculos din lovitura libera la coltul scurt, insa Felgueiras respinge din nou in corner.
min 24' - Sauvadet bate lovitura libera, trimite pana la Geraldo, acesta loveste cu capul si din nou portarul ceferistilor scoate mingea in corner.
min 25' - Marinescu bate cornerul, mingea ajunge pana in careu la Grozav care ii paseaza la Sauvadet si acesta suteaza putin pe langa poarta.
min 35' - Hora incearca si el un sut la coltul lung, insa Bornescu se opune sutului si respinge in corner.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 54' - «» Cristescu ii lasa locul lui Hamza.
min 58' - «» Iese Grozav si intra Boudjemaa.
min 60' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Alcenat centreaza de pe partea dreapta in fata portii pana la Hamza si inscrie dupa o seceta de 6 luni. Petrolul - CFR 1-0.
min 63' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Bokila este inlocuit cu Mojica.
min 66' - Sauvadet suteaza puternic spre poarta, Felgueiras scoate si de aceasta data.
min 71' - Manasse face o greseala mare lasand mingea sa treaca de el pana la Kapetanos, acesta intra in careu, simuleaza un penalty, continuand faza suteaza la coltul lung si petrolistii scap cu fata curata, mingea avea sa treaca putin pe langa bara.
min 79' - Weldon primeste o pasa lunga in careu, face o preluare si inscrie cu un sut la coltul lung. Petrolul - CFR 1-1.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine doar 1 punct, scor 1-1.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - Dinamo Bucuresti 2-1

Duminica, 16 Martie 2013
Lupii au dresat cainii. Petrolul invinge cu scorul de 2-1 pe Dinamo, prin golurile marcate de Bokila si Sauvadet.

Cu un inceput bun in prima repriza, Bokila reuseste sa obtina un penalty si care sa-l transforme tot el, inscriind pentru 1-0. Bucuria golului a durat decat 5 minute, cand Axente inscriind norocos, prin respingerea fortata a lui Bornescu si mingea avea sa se opreasca in mana atacantului dinamovist si marcand pentru 1-1. S-a cerut hent, dar arbitrul a validat golul.

In repriza a doua Marinescu ii paseaza excelent francezului Sauvadet, sutand din prima la coltul lung si petrolistii trecand din nou in avantaj, scor 2-1.

Acesta avea sa fie si scorul final, Petrolul - Dinamo 2-1 (Bokila 7', Sauvadet 54'/Axente 13').

Atmosfera superba facuta de suporterii petrolisti cu o coregrafie unica "Astazi noi dictam muzica" sub culorile tricolorului si un Lup dresand un caine.

Marinescu: "Toata tara vrea Petrolul in cupele europene, datorita publicului".

In acest meci s-a jucat cu casa inchisa, 15.000 spectatori. Petrolul obtine 3 puncte, aduna 41 de puncte si urca pe locul 4 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza meciul cu CFR Cluj. Partida ce va avea loc Sambata, 30 Martie, ora 21:30.

Bornescu
Alcenat - Geraldo - Manasse - Guilherme
Marinescu - Hoban
Sauvadet - Renan - Cristescu
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida!
min 8' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Bokila inscrie in urma unui penalty obtinut tot de el. Petrolul - Dinamo 1-0.
min 13' - Nesiguranta in apararea lui Petrolul. Geraldo paseaza slab inapoi la portar, Bornescu respinge direct in Axente si mingea avea sa fie deviata in poarta. Petrolul - Dinamo 1-1.
min 29' - L Rus patrunde in careu, suteaza periculos la coltul lung si mingea trece pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 46' - «» Renan a fost schimbat cu Grozav.
min 54' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Marinescu ii paseaza excelent lui Sauvadet, acesta suteaza din prima la coltul lung si-l invinge pe Balgradean. Petrolul - Dinamo 2-1.
min 65' - «» Iese Marinescu si intra Mustivar.

min 76' -
«» Ultima schimbare la Petrolul. Sauvadet ii lasa locul lui Hamza.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul obtine o victorie importanta, scor 2-1.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Rapid Bucuresti - Petrolul Ploiesti 0-0

Sambata , 9 Martie 2013
Petrolul putea obtine victoria in ultima faza a meciului, cand Bokila a trimis mingea in bara.

Petrolul Ploiesti nu a reusit decat un egal in deplasarea de la Giulesti si rateaza sansa de a se apropria de loc 3, ocupat de Pandurii.

Lupii avand mai mult posesia, insa s-au jucat cu ocaziile, cea mai mare ocazie fiind cea pe final de partida cand in min 93' Bokila scapa singur in careu si trimite mingea in bara.

O prima repriza dominata de petrolisti cu ocazii de gol si nenumarate lovituri de colt, scorul avea sa ramana acelasi ca la startul partidei.

Dupa primele minute din repriza a doua, antrenorul Cosmin Contra a mizat pe un sistem ofensiv prin introducerile lui Renan si Hamza, insa acelasi joc strans si putine ocazii.

Dupa cateva incercari ale lui Alcenat prin suturile de la distanta, avea sa vina si cea mai mare ocazie a meciului, cand Bokila trimite la coltul lung direct in bara.

In deplasarea din Giulesti, au asistat aproximativ 500 suporteri petrolisti. Petrolul obtine 1 punct, aduna 38 de puncte si isi mentine pozitia 4 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de acasa cu Dinamo Bucuresti. Partida ce va avea loc Sambata, 16 Martie, ora 21:30.

Bornescu
Alcenat - Manasse - Geraldo - Guilherme
Hoban - Marinescu
Boudjemaa - Grozav - Mojica
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida.
min 19' - Boudjemaa centreaza de pe partea dreapta pana la Bokila, acesta relueaza gresit cu capul si ajunge in bratele portarului.
min 21' - Grozav a incercat sa reia din foarfeca, dar mingea trece pe langa poarta.
min 33' - Emil Dica suteaza din afara careului, insa Bornescu prinde mingea fara probleme.
min 37' - Geraldo intra in careu, centreaza in fata portii, Pecanha nu reuseste sa prinda si Mardare il salveaza de la gol scotand mingea acrobatic din cadere.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 48' - Pancu suteaza de la 16 m direct in bratele lui Bornescu.
min 63' - Marinescu suteaza puternic, mingea trece putin pe langa poarta.
min 64' - «» Petrolul face doua modificari. Boudjemaa ii lasa locul lui Renan, Mojica este inlocuit cu Hamza.
min 71' - Renan bate o lovitura libera, trimite mingea pe mijlocul portii si portarul rapidistilor prinde.
min 73' - Alcenat centreaza pana la Hamza, acesta suteaza in semivoleu, insa mingea trece peste poarta.
min 79' - Alcenat suteaza periculos de la mare distanta, Pecanha prinde in ultim' moment.
min 81' - Alcenat centreaza pana la Bokila, acesta suteaza direct in portar, mingea ajunge la Hamza si rateaza deschiderea scorului trimitand putin pe langa bara.

min 84' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Grozav iese si intra Sauvadet.
min 90+3' - Ocazie uriasa pentru Petrolul. Bokila scapa singur cu portarul, suteaza la coltul lung, din pacate nu vrea sa intre nici de aceasta data in poarta si mingea loveste bara.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul obtine doar un rezultat de egalitate, scor 0-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - CSMS Iasi 2-1

Duminica, 3 Martie 2013
Petrolul Ploiesti invinge pe CSMS Iasi cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Hoban si Grozav.

Petrolul bifeaza cea de-a doua victorie din acest an, prin golurile trase la indigo de Hoban in minutul 61 si Grozav in minutul 79.

O prima repriza cu putine ocazii, Renan incercand sa marcheze din interiorul careului si din lovitura libera de la marginea careului insa de fiecare data portarul iesenilor s-a opus si respingand mingea in corner.

Repriza a doua se anunta una mai echilibrata cu 3 goluri frumoase, toate de la distanta. In minutul 54, oaspetii deschideau scorul prin sutul de la 25 metri al lui Patulea.

Petrolul avea sa se trezeasca dupa golul primit si Hoban reuseste un super-gol la coltul lung. Cu 10 minute inainte de final, Grozav avea sa intoarca scorul printr-un gol tras la indigo cu cel al lui Hoban. Acesta se anunta scorul final si ploiestenii spera in continuare la un loc de Europa. Petrolul Ploiesti - CSMS Iasi 2-1 (Hoban 61', Grozav 79'/Patulea 54').

In tribune au asistat aproximativ 10.000 spectatori. Petrolul obtine 3 puncte, aduna 37 de puncte si urca pe locul 4 in clasamentul Ligii 1.

Pentru Petrolul urmeaza deplasarea de la Rapid Bucuresti. Partida ce va avea loc Sambata, 9 Martie, ora 21:30.

Bornescu
Alcenat - Geraldo - Manasse - Guilherme
Hoban - Marinescu - Renan - Sauvadet
Grozav - Hamza

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 6' - Vladu ii paseaza lui Tiganasu, acesta suteaza la coltul scurt insa pe langa poarta.
min 8' - Marinescu bate o lovitura libera, trimite pana in careu, mingea se opreste in mana lui Cretu insa arbitrul nu da penalty si dicteaza corner.
min 19' - Renan intra in careu suteaza la coltul lung, dar portarul Irimia respinge in ultim moment in corner.
min 29' - Renan bate o lovitura libera de la 20 m, trimite direct sub bara transversala si din nou Irimia scoate in corner.
min 43' - Grozav inainteaza de unul singur pana la marginea careului, suteaza si mingea trece putin pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 46' - «» Sauvadet a fost schimbat cu Boudjemaa.
min 54' - Patulea a profitat de greseala petrolistilor si-l invinge pe Bornescu cu un sut de la 25 m. Petrolul - Iasi 0-1.
min 58' - Acelasi Patulea inscrie, insa arbitrul nu valideaza golul pe motiv de offside.
min 60' - «» Iese Renan si intra Mojica.
min 61' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Manasse ii paseaza lui Hoban, acesta suteaza plasat de la 20 m si inscrie golul egalizator. Petrolul - Iasi 1-1.
min 64' - Mojica suteaza de la marginea careului insa mingea trece peste poarta.
min 79' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Marinescu bate rapid o lovitura libera pana la Grozav si acesta il invinge pe Irimia cu un sut de la 25 m, gol aproape la indigo cu cel al lui Hoban. Petrolul - Iasi 2-1.

min 87' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Grozav ii lasa locul lui Cristescu.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul obtine decat un rezultat de egalitate, scor 0-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 0-1

Duminica, 24 Februarie 2013
Petrolul Ploiesti invinge in deplasarea de la Galati cu scorul de 1-0, gol marcat de Bokila.

In primul meci oficial din 2013, Petrolul Ploiesti reuseste sa ia cele 3 puncte de la Galati, prin singurul gol marcat de Jeremy Bokila in minutul 80'.

Cu o prima repriza echilibrata, dar fara prea multe ocazii. Prima ocazia a fost abia in minutul 34' cand Bokila ii ia fata lui Benga si incearca sa trimita mingea peste Grahovac, dar acesta iese la timp si retine mingea. Apoi cu 2 minute mai tarziu galatenii reusesc cea mai mare ocazie a primei reprize prin sutul lui Paraschiv care loveste bara. 

Repriza a 2 a se anunta una mai importanta, cu multe ocazii de poarta. Mojica incearca sa-l surprinda pe Grahovac din lovitura libera trimisa direct pe poarta dar mingea avea sa fie respinsa in corner. Morar isi trece si el o ocazia mare trimitand mingea putin pe langa bara. Galatenii trecandu-si in cont 2 ocazii prin suturile lui Astafei si Iorga, de fiecare data Bornescu respingand mingea in afara terenului.

In cele din urma vine si faza golului din minutul 80', printr-o lovitura libera batuta de Hoban si Bokila prelungind cu capu si inscriind pentru 1-0.

La Galati au facut deplasarea peste 400 suporteri petrolisti. Cu victoria de la Galati, Petrolul acumuleaza 34 de puncte si urca pe locul 5 in Clasamentul Ligii I.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de pe Ilie Oana cu CSMS Iasi, partida ce va avea loc Duminica, 3 martie, de la ora 18:00.

Bornescu
Alcenat - Geraldo - Neag - Guilherme
Hoban - Sauvadet - Renan - Mojica
Bokila - Morar

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 30' - Astafei trimite din marginea terenului o centrare in fata portii, insa mingea trece toti jucatorii si iese afara.
min 33' - Bokila ii ia fata lui Benga si incearca sa trimita mingea peste Grahovac, dar acesta iese la timp si retine mingea.
min 35' - Paraschiv suteaza de la marginea careului insa cu mult noroc mingea se opreste in bara si Bornescu retine.
min 36' - Morar suteaza insa mingea trece pe langa poarta.
min 43' - Iorga intra in careu si suteaza mult peste transversala.
min 45' - Renan suteaza de la 18 m si portarul prinde fara emotii.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 48' - Mojica bate o lovitura libera si trimite direct pe poarta, dar portarul galatenilor respinge in corner.
min 57' - Bokila la marginea careului ii paseaza lui Morar, acesta suteaza cu efect si mingea trece putin pe langa vinclu.
min 58' -
«» Iese Morar si intra Hamza.
min 63' - Alcenat suteaza puternic insa mingea il loveste pe Bokila si strica probabil deschiderea scorului.
min 64' - Galatenii scapa pe contraatac, Iorga suteaza si respinge Bornescu.
min 66' - Alcenat incearca un sut de la mare distanta, insa mingea se duce peste poarta.
min 67' - «» Renan ii lasa locul lui Boudjemaa.
min 71' - Astafei patrunde in careu, suteaza si mingea loveste bara din dreapta portii lui Bornescu.
min 78' - «» Mojica este schimbat cu Manasse.
min 80' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Hoban bate lovitura libera, trimite pana la Bokila care acesta prelungeste cu capul pe spate si mingea intra in poarta. Otelul - Petrolul 0-1.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine prima victorie din primul meci al acestui an, scor 0-1.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - FC Vaslui 0-0

Sambata, 12 Decembrie 2012
Petrolul Ploiesti obtine doar un rezultat de egaltitate in fata lui FC Vaslui, scor 0-0.

Remiza alba. Ca in fiecare meci acasa, Petrolul Ploiesti, a dominat meciul cu multe ocazii insa n-a vrut sa intre mingea si in poarta moldovenilor.

O prima repriza cu 3 ocazii avute de Bokila, Grozav si Boudjemaa insa portarul vasluienilor, Cerniauskas a fost mereu pe post.

In repriza a doua, revine si Hamza Younes, avand la dispozitie 30 minute sa aduca victoria, insa nu a fost sa se intample asta. Au fost cateva ocazii chiar mai mari ca in prima repriza, prin Cristescu care a sutat la poarta dar fara niciun pic de noroc si scorul de pe tabela a ramas neschimbat.

Meciul s-a terminat 0-0, fiind ultima partida in fata propriilor spectatori din acest an 2012.

In tribune au asistat aproximativ 12.000 spectatori. Petrolul obtine 1 punct, aduna 31 de puncte si se mentine in continuare pe locul 5 in clasament.

Pentru Petrolul urmeaza deplasarea de la Galati din Semifinalele Cupei Romaniei. Partida ce va avea loc Miercuri, 12 Decembrie, ora 20:30.

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Guilherme
Boudjemaa - Mustivar - Hoban
Grozav - Bokila - Cristea

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 6' - Bokila suteaza pe langa poarta din interiorul careului.
min 17' - Petrolistii cer penalty la o minge care il loveste in mana pe Celeban din sutul expediat de Hoban.
min 19' - Grozav reia cu capu din fata portii dar portarul vasluienilor prinde mingea.
min 38' - Cristea bate lovitura de colt, trimite pana la Boudjemaa si suteaza putin pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 59' - «» Grozav este schimbat cu Hamza.
min 68' -
«» Bokila ii lasa locul lui Cristescu.
min 72' - Boudjemaa paseaza excelent in careu pentru Cristescu si rateaza cea mai mare ocazie printr-un sut la coltul scurt, dar a fost respinsa de portarul Cerniauskas.
min 77' - Mustivar primeste o minge in careu, incearca sa marcheze, respinge Cerniauskas pana in afara careului, mingea ajunge la Cristescu, acesta suteaza pe coltul lung dar Varela scoate mingea din fata portii.
min 79' -
«» Ultima schimbare la Petrolul, Cristea iese si intra Cesinha.
min 88' - Mustivar centreaza in careu, Cesinha relueaza cu capul insa din nou prinde Cerniauskas.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine decat un rezultat de egalitate, scor 0-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ceahlaul Pt Neamt - Petrolul Ploiesti 0-2

Duminica, 2 Decembrie 2012
Petrolul Ploiesti invinge in deplasarea de la Piatra Neamt cu scorul de 2-0, golurile au fost marcate de Bokila si Hoban.

Petrolul a invins in primul meci al returului cu scorul de
2-0, prin golurile marcate de Bokila in min 52' si Hoban in min 86'.

O prima repriza foarte saraca in ocazii, prin ocazia lui Grozav care suteaza in plasa laterala a portii si ocazia lui Boudjemaa care trimite o bolta dar mingea trece pe lang vinclul portii lui Miron. Scorul avea sa ramana 0-0.

In repriza a doua Petrolul incepe bine si deschide scorul in min 52' prin sutul de la marginea careului dat de Bokila. In min 74' Cristea trece si el pe langa gol dar mingea atinge bara. In min 86' Petrolul avea sa-si majoreze avantajul de pe tabela de marcaj prin golul marcat de Hoban, care acesta a sutat de la aproximatix 35 m.

La Piatra Neamt au facut deplasarea aproximativ 100 suporteri petrolisti.Cu victoria de la Piatra Neamt, Petrolul acumuleaza 30 de puncte si urca pe locul 5 in Clasamentul Ligii I.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de pe Ilie Oana cu FC Vaslui, partida ce va avea loc Sambata, de la ora 18:00.

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Guilherme
Boudjemaa - Cristea
Marinescu - Hoban
Bokila - Grozav

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 4' - Grozav rateaza preluarea in careu, insa in ultimul moment suteaza spre poarta insa mingea intra in plasa laterala.
min 19' - Badescu suteaza de la 20 m dar mingea trece pe langa poarta.
min 27' - Boudjemaa suteaza de la mare distanta dar Miron retine fara probleme.
min 33' - Boudjemaa rateaza deschiderea scorului trimitand o bolta putin pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 52' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Bokila suteaza de la marginea careului si inscrie. Ceahlaul - Petrolul 0-1.
min 60' -
«» Iese Grozav si intra Mustivar.
min 61' - Ocazie mare pentru Ceahlaul. Moreno centreaza in careu, dar Constantinescu n-a putut impinge mingea in poarta lui Bornescu.
min 62' - Bokila prinde mingea in careu dar Miron a iesit la timp si retine.
min 74' - Cristea suteaza din interiorul careului si mingea atinge bara laterala a portii.
min 79' -
«» Marinescu ii lasa locului lui Cristescu.
min 86' -
GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Hoban suteaza de la 35 m si il invinge pe Miron, nesigur portarul scapa mingea printre picioare. Ceahlaul - Petrolul 0-2.
min 88' -
«» Ultima schimbare la Petrolul. Iese Cristea si in locul lui intra Oprita.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine o victorie in primul meci al returului, scor 0-2.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna 2-1

Marti, 27 Noiembrie 2012
Petrolul Ploiesti se califica in Semifinale Cupei Romaniei dupa 2-1 cu Chiajna, ambele goluri marcate de Bokila.

Formatia ploiesteana reuseste de aceasta data sa sparga apararea Concordiei Chiajna si a reusit sa invinga cu 2-1, golurile marcate de Bokila.

Petrolul Ploiesti se califica mai departe in Semifinalele Cupei Romaniei. Adversara va fi castigatoarea dintre Ceahlaul Pt Neamt sau Otelul Galati.

Petrolul a dominat clar meciul din primul minut, cu numeroase ocazii ale lui Cristea si Grozav. Deschiderea scorului a venit spre finalul primei reprize, prin pasa geniala a lui Boudjemaa cu exteriorul si Bokila il invinge pe Cobrea printr-un sut la coltul scurt. Cosmin Contra, dezlantuit, a oferit imaginea meciului bucurandu-se ca un fotbalist.

A doua repriza la fel de ca si prima cu multe ocazii. Bokila marcheaza in min 53' printr-o scarita peste toata apararea Chiajnei. Hoban si Boudjemaa au trecut si ei prin marcarea unui gol insa in minutul 91' Grozav singur cu portarul nu reuseste sa inscrie, fiind cea mai mare ocazie a meciului.

In tribune au asistat aproximativ 11.300 spectatori. Petrolul este prima echipa care s-a calificat in careul de asi al Cupei Romaniei, si o va avea ca adversara pe invingatoarea dintre Ceahlaul si Otelul. Pentru Petrolul urmeaza partida din Campionat de la Piatra Neamt cu Ceahlaul, partida ce va avea loc Duminica, 2 Decembrie, ora 18:00.

Bornescu
Achim - Manasse - Galamaz - Guilherme
Boudjemaa - Hoban - Marinescu
Grozav - Bokila - Cristea

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 3' - Bokila ii aseaza o minge lui Cristea, acesta suteaza putin pe langa poarta.
min 20' - Cristea ii paseaza lui Hoban, suteaza de la 20 m si mingea trece din nou pe langa poarta.
min 21' - Bokila ii paseaza lui Grozav, suteaza la poarta si nici de aceasta data mingea nu vrea sa intre.
min 25' - Cristea bate o lovitura libera de la 25 m si trimite putin pe langa poarta.
min 29' - Un joc de pase ametitor intre Cristea-Boudjemaa-Marinescu, mingea ajunge in cele din urma la Grozav dar trimite peste poarta.
min 43' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Boudjemaa ii paseaza cu exteriorul lui Bokila, acesta suteaza la coltul scurt si marcheaza. Petrolul - Chiajna 1-0.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 46' - Achim centreaza in careu si Grozav trimite cu capul aproape de vinclu portii.
min 53' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Grozav incearca sa treaca de Cobrea, mingea ajunge la Bokila la marginea careului, acesta trimite o scarita peste toata apararea Concordiei si marcheaza. Petrolul 2 - Chiajna nimic (vorba crainicului ).
min 57' - Guilherme centreaza in careu, Boudjemaa suteaza si Cobrea respinge in corner.
min 63' - Hoban bate o lovitura libera, trimite puternic dar mingea trece pe langa poarta.
min 66' - «» Cristea este schimbat cu Mustivar.
min 70' - Bokila ii paseaza lui Boudjemaa, acesta suteaza si mingea trece pe langa bara.
min 71' - «» Iese Marinescu si intra Cesinha.
min 75' - Hoban nu reuseste sa inscrie in doua randuri si trimite pe deasupra portii.
min 82' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Bokila ii lasa locul lui Morar.
min 82' - Purece transforma 11 metri, dupa ce Achim l-a faultat pe Wellington in careu. Petrolul - Chiajna 2-1.
min 90+1' - Pasa buna data de Boudjemaa pentru Grozav, acesta scapa singur in careu, suteaza si Cobrea respinge miraculos in corner.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul invinge autobaza Chiajna cu scorul de 2-1.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Gaz Metan Medias - Petrolul Ploiesti 2-0

Vineri, 23 Noiembrie 2012
Petrolul Ploiesti pierde in deplasarea de la Medias, scor 2-0, marcatori Astafei si Bawab.

Petrolul a facut probabil cel mai slab meci si a incheiat turul sezonului cu o infrangere in fata mediesenilor. O prima repriza foarte slaba, decat o ocazie prin sutul lui Bokila dar portarul Plesca a rezolvat bine faza.

In repriza a doua Petrolul si-a creat mai multe ocazii parca dadea semne ca isi revine, Grozav loveste bara, isi mai trece inca cateva ocazii. Insa in min 67' Medias obtine un penalty si transformat de Bawab pentru 2-0 si meciul era ca si terminat.

Petrolul nu si-a mai creat decat o singura ocazie in min 78' prin Marinescu care trimite cu capul putin peste poarta.

La Medias au facut deplasarea aproximativ 200 suporteri petrolisti. Petrolul a incheiat turul de campionat cu 27 de puncte si inca pastreaza locul 5 in clasament.

Pentru Petrolul urmeaza meciul din Sferturile Cupei Romaniei, contra Concordiei Chiajna, in incercarea de a sterge aceasta infrangere dar si o minirevansa din campionat unde s-a terminat scor alb de 0-0. Partida va avea loc Marti, 27 Noiembrie, ora 20:30.

Bornescu
Avogadri - Manasse - Galamaz - Guilherme
Mustivar - Cristescu
Oprita - Cristea - Grozav
Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 17' - Eric bate o lovitura libera si trimite putin pe langa poarta lui Bornescu.
min 20' - Astafei deschide scorul cu o lovitura de cap din preajma careului mic. Medias - Petrolul 1-0.
min 29' - Cristea bate o lovitura libera, trimite in careu pana la Cristescu insa nu profita de ocazie si mingea trece pe langa bara.
min 42' - Bokila primeste o pasa in careu, suteaza in ultima clipa dar Plesca rezolva faza.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 46' - «» Iese Cristea si intra Marinescu.
min 47' - Mustivar paseaza lui Grozav, acesta suteaza in bara transversala.
min 49' - Bokila incearca o foarfeca de la marginea careului insa Plesca prinde mingea fara probleme.
min 51' - Marinescu ii paseaza excelent lui Grozav, acesta suteaza in plasa laterala a portii.
min 58' - Bawaab dribleaza toti jucatorii petrolisti, trage la poarta insa Bornescu se opune sutului.
min 59' -
«» Oprita este schimbat cu Morar.
min 67' - Bawaab inscrie din penalty. Medias - Petrolul 2-0.
min 75' -
«» Ultima schimbare la Petrolul. Mustivar ii lasa locul lui Tony.
min 78' - Avogadri centreaza pentru Marinescu si acesta trimite cu capul peste poarta.
min 90+2' - Breeveld suteaza puternic si Bornescu respinge.
min 90+3' - Marinescu bate o lovitura libera, trimite putin pe langa poarta.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul pierde meciul de la Medias cu 2-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - Universitatea Cluj 2-0

Vineri, 16 Noiembrie 2012
Petrolul Ploiesti castiga fara emotii confruntarea cu U Cluj, golurile marcate de Neag si Grozav.

Petrolul a castigat fara mari probleme in fata Universitatii Cluj, scor 2-0, prin golurile marcate de Ionut Neag min 8' si Gicu Grozav min 76'.

Cosmin Contra obtine prima victorie in fata propriilor suporteri si ramane neinvins in Liga 1 ca antrenor.

Petrolistii au inceput bine partida, deschizand scorul prin lovitura libera a lui Cristea si impinsa in poarta cu capul de Neag in minutul 8. Pana la pauza, Petrolul si-a mai creat ocazii printre care ratarea imensa a lui Bokila in fata portii. Scorul ramane 1-0 pana la pauza.

In repriza a doua, Grozav isi trece in cont inca 2 ocazii, prima ocazie printr-un sut expediat putin peste poarta, cea de-a doua din intoarcere trimite mingea cu capul peste portar si loveste bara.

Apoi ca in min 76' Gicu Grozav inscrie pentru 2-0 din pasa primita de la Cristescu. In ultima faza a meciului, Cristescu trimite din 10 metri o scarita peste portar insa mingea trece pe deasupra portii.
In tribune au asistat aproximativ 11.000 spectatori. Petrolul obtine 3 puncte, aduna 27 de puncte si urca pe locul 5 in clasament.

Pentru Petrolul urmeaza meciul de la Medias, partida ce va avea loc pe 23 Noiembrie, ora 18:00.

Bornescu
Achim - Manasse - Neag - Grecu
Marinescu - Hoban
Boudjemaa - Cristea
Grozav - Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 2' - Cristea bate o lovitura de colt, trimite pana in careu, Grozav loveste cu capul pe poarta si Balauru respinge mingea in corner.
min 8' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Cristea bate o lovitura libera, trimite in careu, mingea este ciupita de Ionut Neag si inscrie pentru prima data in acest sezon. Petrolul - U Cluj 1-0.
min 19' - Petrolul trece pe langa 2-0. Bokila suteaza pe langa poarta din careu, fata in fata cu Balauru, ratand o sansa mare de gol.
min 33' - V Dinu trimite din lovitura libera direct in bara si ii da ceva emotii lui Bornescu
min 37' - Grecu centreaza pentru Cristea in careu, acesta incearca din foarfeca dar mingea trece pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 49' - Marinescu suteaza de la 20 m insa portarul Balauru retine.
min 51' - «» Grecu este schimbat si intra Guilherme.
min 54' - Guilherme paseaza in careu lu Grozav, acesta suteaza putin peste poarta.
min 62' - Grozav trimite peste poarta dupa o centrare venita de la Bokila.
min 67' - Hoban centreaza perfect pentru Grozav, acesta trimite din intoarcere cu capul peste portar si mingea loveste bara portii.
min 72' - «» Cristea ii lasa locul lui Cristescu.
min 73' - Erico suteaza puternic de la distanta si Bornescu respinge in corner.
min 76' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Cristescu paseaza la marginea careului lui Grozav, acesta suteaza plasat la coltul lung si il invinge pe Balauru. Petrolul - U Cluj 2-0.
min 78' - «» Ultima schimbare la Petrolul. Iese Boudjemaa si intra Morar.
min 83' -  Christou reia cu capul putin pe langa poarta, dupa un corner al oaspetilor.
min 90+2' - Bokila se lupta cu doi adversari, ii paseaza lui Cristescu in careu si acesta trimite o scarita peste portar dar mingea trece peste transversala.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul invinge cu scorul de 2-0.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti 1-1

Duminica, 2 Decembrie 2012
Petrolul Ploiesti obtine doar un rezultat de egalitate in deplasarea de la Giurgiu, scor 1-1, golul petrolistilor a fost marcat de Grozav.

Petrolul s-a jucat cu ocaziile in prima repriza prin ratarile lui Grozav si Guilherme scorul ramane neschimbat pana la pauza. In repriza a 2-a, gazdele deschid scorul prin singura ocazie a meciului prin golul japonezului Takayuki Seto. In minutul 75', Bokila protejeaza balonul in careul mic si il invinge pe Silviu Lung, insa arbitrul da fault in atac, un gol anulat aiurea de Hategan.

Abia in min 83' Petrolul egaleaza dupa o faza creata de Vlad Morar si Achim ii paseaza perfect lui Grozav in careu si inscrie pentru 1-1.

La Giurgiu au facut deplasarea aproximativ 200 suporteri petrolisti. Petrolul isi mentine pentru moment loc 5 in clasament si aduna 24 de puncte.

Pentru Petrolul urmeaza meciul din campionat, contra Universitatii Cluj, partida ce va avea loc vineri 16 Noiembrie, ora 21:30.

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Guilherme
Boudjemaa - Hoban - Mustivar - Cristea
Hamza - Grozav

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 1' - Petrolul incepe bine meciul, Grozav trage putin pe langa poarta, prima ocazie mare a meciului.
min 3' - Budescu suteaza peste poarta aparata de Bornescu.
min 9' - Cristea bate cornerul direct pe poarta si respinge Lung din nou in corner.
min 12' - Sut periculos expediat de Grozav putin peste poarta.
min 13' - Grozav suteaza puternic din careu si apara Silviu Lung.
min 14' - Grozav trimite un sut plasat spre coltu lung, dar mingea este atinsa cu varfu degetelor de Lung si mingea trece putin pe langa bara.
min 26' - Guilherme incearca un sut centrare din marginea careului si mingea trece pe langa poarta.
min 32' - Tembo suteaza puternic dar mingea trece pe langa poarta lui Bornescu.
min 40' - Guilherme intra in careu suteaza periculos si din nou Lung respinge.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 47' - Astra bate o lovitura dar Bornescu apara bine sutul.
min 51' - Grozav suteaza la coltul scurt si Silviu Lung respinge in corner.
min 58' - Hoban suteaza de la 25 m insa retine portarul Astrei.
min 60' -
«» Hamza este schimbat cu Bokila.
min 61' - Takaiuky reuseste sa inscrie cu capul dupa un corner batut de junior Moraes. Astra - Petrolul 0-1.
min 65' -
«» Hoban iese si intra Marinescu.
min 74' -
«»Ultima schimbare la Petrolul. Boudjemaa ii lasa locul lui Vlad Morar.
min 75' - Bokila protejeaza mingea in careu si inscrie, insa arbitrul a dat fault in atac.
min 81' - Mustivar prinde un voleu din marginea careului insa mingea trece peste poarta.
min 83' -
GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Grozav marcheaza dupa o pasa perfecta primita de la Achim. Astra - Petrolul 1-1.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul obtine doar un rezultat de egalitate, scor 1-1.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna 0-0

Luni, 5 Noiembrie 2012
Petrolul Ploiesti pierde 2 puncte importante cu autobaza Chiajna.

Remiza alba. Cu numeroase ocazii, Petrolul Ploiesti nu a reusit sa inscrie macar odata in poarta ilfovenilor.

Cel mai important jucator al Petrolului nu a putut fi prezent din cauza suspendarii datorata cumului de cartonase galbene.

In tribune au asistat aproximativ 10.000 spectatori. Petrolul obtine 1 punct, aduna 23 de puncte si se mentine in continuare pe locul 5 in clasament.

"Nu pot sa fiu multumit cand a existat doar o singura echipa pe teren. Cand am vazut...trebuie sa vad caseta sa vad cate ocazii am avut. O echipa a incercat sa-si creeze ocazi si alta echipa a stat cu curul in poarta. Ştiam ca daca nu dam gol repede o sa ne facem meciul greu. Pacat ca in ziua de azi mai sunt echipe care joaca asa. " a spus noul antrenor al Petrolului Cosmin Contra.

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Guilherme
Boudjemaa - Marinescu - Mustivar - Cristea
Grozav - Bokila

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 2' - Bokila prinde o minge in careu suteaza din intoarcere si Cobrea respinge.
min 8' - Cristea intra in careu centreaza pentru Grozav, acesta din foarfeca trage pe langa poarta.
min 12' - Mustivar centreaza pentru Bokila la 16 m, intra in careu suteaza si mingea este respinsa pentru a doua oara de Cobrea si fundasii lui Chiajna indeparteaza mingea in corner.
min 15' - Marinescu face o faza frumoasa trece de doi adversari, ii paseaza lu Grozav si acesta suteaza pe langa poarta.
min 18' - Boudjemaa ii paseaza cu calcaiu lui Achim, centreaza in careu si Grozav trece pe langa deschiderea scorului.
min 23' - Mustivar centreaza pana in careu, Grozav prinde mingea si din intoarcere trage pe poarta insa Cobrea retine si de aceasta data.
min 24' - Marinescu suteaza de la marginea careului dar Cobrea retine si aceasta minge.
min 25' - Bokila centreaza perfect pentru Grozav, acesta loveste mingea cu capul si trimite putin pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 48' - Grozav suteaza de la 25 m pe langa poarta lui Cobrea.
min 62' - «» Grozav ii lasa locul lui Cristescu.
min 67' - Cristea suteaza puternic de la distanta si loveste bara.
min 74' - Combinatie frumoasa intre Guilherme si Boudjemaa, acesta ii paseaza inapoi cu calcaiu, Guilherme suteaza pe poarta si apara inca odata Cobrea.
min 75' - «» Boudjemaa este schimbat cu Oprita.
min 82' - «» Ultima schimbare la Petrolul, Cristea iese si intra Cesinha.
min 85' - Marinescu bate cornerul, trimite pana la Galamaz si trimite mingea cu capul peste poarta.
min 90+2' - Cesinha rateaza in ultima faza si trimite mingea peste poarta.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul obtine decat un rezultat de egalitate, scor 0-0.


Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

FC Brasov - Petrolul Ploiesti 0-2

Vineri, 30 Octombrie 2012
Petrolul Ploiesti se califica mai departe in Sferturile Cupei Romaniei dupa victoria de la Brasov cu 2-0, golurile marcate de Cristea si Bokila.

Petrolul invinge pentru a doua oara pe Brasovcu 2-0, dupa golurile marcate de Adrian Cristea si Jeremy Bokila.
Petrolistii se califica mai departe in Sferturile Cupei Romaniei si isi asteapta adversara care va fi aflata Marti, 6 noiembrie.

In cea de-a doua deplasarea de la Brasov au asistat aproximativ 500 suporteri petrolisti.
Pentru Petrolul urmeaza meciul din campionat cu Chiajna, care se va juca luni, ora 20:00.

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Guilherme
Marinescu - Mustivar
Boudjemaa - Cristea
Bokila - Grozav

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 1' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Bokila paseaza inteligent in careu pentru Cristea, acesta suteaza si inscrie. Brasov - Petrolul 0-1.
min 4' - Velayos comite o gafa uluitoare, ii trimite lui Grozav, care din 8 m trage in Taborda.
min 23' - Cristea bate o lovitura libera "a la Cristiano Ronaldo" mingea trece putin peste tranversala.
min 32' - Viveiros suteaza de la 20 m si Bornescu prinde excelent.
min 42' - Marinescu paseaza genial pentru Grozav, acesta suteaza si Taborta retine balonul.
min 44' - Batin intra in careu impinge mingea spre poarta si Manasse respinge mingea din fata portii.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 47' - Cristea recupereaza mingea ii paseaza lui Boudjemaa suteaza si mingea trece putin pe langa poarta.
min 61' - Buga trage de la marginea careului si Bornescu prinde fara probleme.
min 62' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Cristea ii paseaza perfect lui Bokila, acesta intra in careu, il dribleaza pe Taborta si inscrie. Brasov - Petrolul 0-2.
min 71' - «» Grozav iese si intra Cristescu.
min 86' - Cristescu rateaza o mare ocazie, suteaza pe poarta insa Taborta respinge.
min 88' - «» Boudjemaa este schimbat cu Tony.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul invinge cu scorul de 2-0.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

FC Brasov - Petrolul Ploiesti 0-1

Vineri, 26 Octombrie 2012
Petrolul Ploiesti invinge in deplasarea de la Brasov cu scorul de 1-0, gol marcat de Gicu Grozav.

Petrolul la a doua victorie in deplasare din acest sezon, dupa ce a invins la Brasov cu scorul de 1-0, gol marcat de Gicu Grozav dupa centrarea primita de la Cristea.

Pentru gazari urmeaza ce-a de-a doua confruntare din "Batalia Munteniei" in Optimile Cupei Romaniei, programat Marti ora 18:45.

In deplasarea de la Brasov au asistat 540 petrolisti, care au sustinut echipa din primul minut si au facut super-atmosfera pe un frig greu de suportat.

Petrolul obtine 3 puncte importante, acumuleaza 22 puncte si isi mentine locul 5 in clasament.

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Mendy
Oprita - Hoban - Marinescu - Cristea
Hamza - Grozav

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 2' - Grozav trage de la 20 m putin peste poarta.
min 13' - Cristea aseaza mingea pentru Marinescu, acesta suteaza pe poarta si respinge Taborta.
min 25' - Brasovenii obtin o lovitura libera din marginea careului, Buga suteaza si Bornescu respinge in corner.
min 27' - Batin scapa de marcajul lui Manasse, intra in careu si trage putin peste poarta.
min 30' - Marinescu se joaca cu jucatorii brasoveni, paseaza la Cristea se apropie de careu si trage putin peste poarta.
min 33' - Cristea bate lovitura libera, centreaza in careu, Galamaz atinge putin mingea cu capu si Taborta respinge de pe linia portii.
min 37' - Batin primeste pasa in careu si acesta impinge mingea putin pe langa stalpul portii.
min 38' - Grozav intra in careu incearca sa suteze dar este faultat de fundasul brasovean insa arbitrul nu da penalty.
min 39' - Oprita centreaza in careu pentru Hamza, acesta loveste cu capul insa Taborta prinde fara probleme.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 51' - Mendy centreaza in careu pentru Grozav care acesta probabil nu se astepta sa ajunga la el si rateaza o mare ocazie de gol, mingea il loveste in piept si portaru prinde.
min 53' - Cristea bate lovitura libera, centreaza in careu si Galamaz trece putin pe langa deschiderea scorului.
min 57' - «» Hamza Younes este inlocuit de Bokila.
min 58' - Oprita centreaza pentru Cristea, care acesta suteaza din voleu insa Taborta apara si de aceasta data.
min 63' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Adrian Cristea centreaza perfect pentru Gicu Grozav care acesta din intoarcere loveste mingea cu exteriorul si il invinge pe Taborta. Brasov - Petrolul 0-1.
min 67' - Cristea suteaza puternic de la marginea careului direct in bratele lui Taborta.
min 68' - Pericol mare in careul Petrolului, brasovenii trec pe langa minge si Bornescu prinde.
min 69' - Batin scapa de marcajul lui Achim intra in careu si suteaza in plasa laterala a portii.
min 73' - Cristea suteaza spre poarta dar brasovenii resping in corner.
min 79' - «» Grozav ii lasa locul lui Cristescu.
min 85' - Paun intra in careu trage puternic pe poarta, Bornescu apara si Achim indeparteaza pericolul.
min 87' - Oprita centreaza pentru Cristea, acesta marcheaza cu capul dar abitrul fluiera fault in atac.
min 88' - Viveiros suteaza putin pe langa poarta lui Bornescu.
min 90+4' - Partida se incheie si Petrolul invinge cu scorul de 1-0.

Hai Petrolul!!

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Petrolul Ploiesti - CS Turnu Severin 1-0

Sambata, 20 Octombrie 2012
Petrolul Ploiesti invinge la limita cu scorul de 1-0, gol marcat de Jeremy Bokila.

Unicul gol a fost marcat de Bokila in minutul 54 dupa un sut-centrare a lui Oprita.

In minutul 67, Turnu Severin, beneficiaza de un 11 metri dar Bornescu apara sutul lui Moutinho si pastreaza avantajul de pe tabela.

In tribune au asistat aproximativ 12.000 spectatori. Petrolul obtine 3 puncte foarte importante, acumuleaza 19 puncte si urca pana pe locul 5 in clasament.

MESAJ PENTRU HAMZA
Petrolistii din sectorul central Tribuna 2, au realizat o coregrafie dedicata tunisianului Younes Hamza. Astfel, din cartoane galben albastre, a fost realizat numarul 9 in timp ce pe gard a fost afisat un mesaj in franceza pentru atacantul nostru.
"Retrouve ta JOIE. Retrouve ton RIRE. Pour NOUS, pour TOIS, pour PETROLUL. RESPECT HAMZA"
(Regaseste-ti BUCURIA. Regaseste-ti ZAMBETUL. Pentru NOI, pentru TINE, pentru PETROLUL. Respect HAMZA)

46 de ani de la victoria cu Liverpool
Mircea Dridea - "Acum 46 de ani eram obisnuiti sa fim aclamati dar acum ne cuprind emotiile. Le multumesc suporterilor ca au revenit alaturi de Petrolul. Ieri au fost 46 de ani, dar am ramas cu mandria si satisfactia ca suntem singura echipa romaneasca care a invins Liverpool. Eu sper întotdeauna că cei de azi ne vor calca pe urme dar o echipa nu se poate face peste noapte, asta vara a fost o infuzie dar sper ca in timp sa cream o echipa competitiva.

Referitor la partida de astazi nu pot decat sa spun ca cel mai greu e sa castigi un meci usor."

Bornescu
Achim - Galamaz - Manasse - Guilherme
Marinescu - Mustivar
Boudjemaa - Cristea - Oprita
Hamza

Evenimentele partidei

Repriza 1

min 1' - Incepe partida
min 8' - Marinescu bate cornerul, centreaza pentru Galamaz, acesta loveste mingea cu capul si trimitemingea direct in mana lu Durimel dar arbitrul nu acorda penalty.
min 14' - Oprita ii centreaza perfect lui Hamza, acesta trimite cu capul putin peste poarta.
min 23' - Olah bate lovitura libera, trimite mingea pentru Arnautu in careu, loveste cu capul si Bornescu respinge miraculos.
min 31' - Mustivar paseaza la Cristescu, acesta suteaza si mingea trece putin pe langa poarta.
min 45' - Arbitrul fluiera sfarsitul primei reprize.

Repriza 2

min 46' - «» Mustivar este schimbat si intra Bokila.
min 49' - Hamza centreaza pentru Cristescu, acesta suteaza din prima si mingea trece din nou pe langa poarta.
min 50' - Bokila pleaca de la centrul terenului cu mingea pana in careu, trimite un lob peste portar dar Mitic are o interventie salvatoare in fata lui Hamza.
min 54' - GOOOOOOOLLL PETROLULLL!! Oprita incearca din marginea careului un sut-centrare si Bokila impinge mingea in poarta. Petrolul - Severin 1-0.
min 60' - Moutinho suteaza de la 25 m pe langa poarta aparata de Bornescu.
min 66' - Thomas este faultat in careu de Manasse si obtine 11 metri.
min 68' - Moutinho trage si aparaaa Bornescuuu. Scorul ramane 1-0 pentru Petrolul.
min 70' - «» Cristescu ii lasa locul lui Gicu Grozav.
min 75' - Boudjemaa paseaza genial pentru Bokila acesta suteaza si.. apara portarul oltenilor respingand mingea in corner.
min 87' - «» Ultima schimbare iese Oprita si intra Hoban.
min 90+3' - Partida se incheie si Petrolul invinge cu scorul de 1-0.

Hai Petrolul!!

Ai ceva de spus despre acest articol?
Dacă nu vrei să-ți apară Comment-ul și pe Facebook atunci debifează căsuța "Post to Facebook".